Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση στο 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού, καθώς πάνω από 3.000 άτομα παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις του, που πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis.

Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν πτόησαν γονείς και παιδιά, οι οποίοι κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις του Noesis, δείχνοντας το ενδιαφέρον τους για όλες τις δράσεις, που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ.

Θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις, ρομποτική, ακροβατικά, παιχνίδια στο νερό, baby corner και πολλά άλλα γεγονότα, που εξελίσσονταν ταυτόχρονα, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των παιδιών.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Ιωάννα Λίλη για τους μεγάλους και ο Τιμολέων Τιραμόλας για τα παιδιά.

Στόχος του μη κερδοσκοπικού 1ου Παιδικού Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού ήταν η συγκέντρωση φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά, που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στην εκδήλωση συμμετείχε και η εταιρεία μας, με την παρουσία μερικών  οχημάτων από τον στόλο μας και μοιράζοντας εκπτωτικά κουπόνια με δωρεάν βόλτες.